BTV Comedy Online

- 4:00
advertise here
advertise here
BTV Comedy Online
bTV Comedy е български телевизионен канал, ориентиран към семейната аудитория, излъчващ главно комедийна програма. Част е bTV Media Group, собственност на Central European Media Enterprises.

През 1997 г. стартира информационната софийска телевизия Триада, собственост на Триада Комюникейшънс. Каналът стартира на мястото на френската TV5 Monde за България и излъчва международни новини и част от програмата на CNN International, част от която с превод на български език и собствена продукция на Триада Комюникейшънс, собственост на Красимир Гергов. След закриването на българския клон на CNN медията е преименувана на GTV (обявявана понякога като The Good Television, също известна и като Гергов ТВ) и продължава да излъчва ефирно за град София и региона от 1 септември 2005 г. Излъчва основно филми и сериали от комедийния жанр. След придобиването на дял от BTV от страна на Гергов е преименувана на bTV Comedy на 1 октомври 2009 г.

От 7 октомври 2012 г. преминава към излъчване с формат на картината 16:9.

Каналът стартира на 1 октомври 2009 г. (bTV Comedy) и излъчва предимно комедийни предавания и шоу спектакли, също така и повторения на предавания излъчвани наскоро излъчвани предавания по останалите телевизии на медиите. BTV Комеди предлага също така и много интересни комедийни сериали като Ало,Ало , Малкълм, Гувернантката и много други.

Гледай BTV комеди от следните линкове:
Към момента няма излъчвания на Медията в интернет.

Други канали на Медиата :
BTV
BTV Action
BTV Cinema
BTV Lady
RING BG


Официален сайт : btv.bg/comedy
Advertisement advertise here
 

Start typing and press Enter to search