EDGESport

- 6:35
advertise here
advertise here
Каналът върви в комплект със целия пакет на Мтел Спорт, той е непреведен, и излъчва различни спортни реалитита, предимно моторни спортове, формула 1, рали спортове. Програмата е 24 часова и е за предпочитане от любителите на високите скорости. Той е водещ канал в световните кабелни оператори. Поръчка и произведени от img медии, edgesport консолидира най-добрите спортни спортове в един достъпен канал. програмирането от 24/7 hd канал е достъпно за излъчване по целия свят, което доставя най-много до по-голямо спортно съдържание, което обхваща най-големите спортни събития и земята програмиране от света на снега, скейт, сърф, bmx и още.
на диапазон на програмирането на предложението от edgesport включва различен и интересен избор за всеки спортен, включително световната сърф лига, на world купа, световната сноуборд обиколка, crankworx и на world серия.

edgesport осигурява голямо разнообразие от наелектризираща съдържание на високо съдържание, включително филми, документални филми, профили на спортисти и биографии, събития на събитие и програмиране на начина на живот. цялото съдържание на edgesport може да се гледа онлайн и на мобилен телефон.
Advertisement advertise here
This Newest Prev Post
 

Start typing and press Enter to search